Evenimente

Evenimente

Nuntă

Practic ceea ce oferă acest serviciu este o experiență, care până acum putea fi trăită doar în localurile de gen. De la entertainmentul specific preparării băuturilor, până la hot spot-ul de socializare și amuzament. Astfel nunta va fi dotată cu bar mobil complet utilat pentru preparare și servire, decoruri, mese de cocktail, logistică și echipamentele aferente, pahare, gheață, consumabile etc.

Nuntă de vară

Pentru nunțile de vară, în grădină un leimonade Bar se potrivește la fix! Știm că e nuntă și că invitații pentru a intra un pic în atmosfera specifică au nevoie de ceva tărie, dar când soarele arde pe cer nimic nu e mai răcoritor decât un pahar rece cu limonadă.

Poți amplasa foarte ușor într-un colț al grădinii un bar plin cu limonada de toate fructele, clasică sau cu mentă, cu levanțică sau ghimbir.

Petreceri private

Bar mobil la evenimente, îți așteaptă invitații cu cocktailuri preparate din băuturi de calitate, de la cocktailuri clasice, la combinații extrem de creative și surprinzătoare.

Mai mult decât băuturi gustoase, Shot&smile vă garantează un adevarat show și vor crea o atmosferă de petrecere la nunta ta.